Nieuws

Nieuws2021-01-19T13:10:55+00:00

19 jan 2021:

Helaas, we zijn nog steeds gesloten voor alle behandelingen en apparaten. Gelukkig kunnen we momenteel onze ‘vrije’ tijd goed gebruiken om met alle voorbereidingen bezig te zijn voor ons nieuw te openen filiaal in Oud-Rijswijk.

Per medio maart zullen we daar alle afslankbehandelingen gaan geven, er komt een winkel met van alles op het gebied van afslanken en we gaan starten met een koolhydraatarme koffie corner!! Heel veel zin in, hopelijk is tegen die tijd alles weer een beetje ‘normaal’. We houden jullie op de hoogte.

29 dec 2020:

helaas kunnen we de laatste weken van 2020 en de eerste weken van 2021 niet veel doen. Wat nog wel kan zijn de Powerslim gesprekken en de zelfstandige duo trainingen buiten. Wil je liever een personal training buiten dan kan dat ook!

Voor elke nieuwe Powerslimmer hebben we een leuke ontbijtbox helemaal gratis en tot 15 januari krijg je er ook nog een superleuke scheurkalender bij!

In de online shop staan heerlijke cellulite producten zodat je ook thuis jezelf kunt verwennen onder het genot van een van de heerlijke kruidentheeën.

25 nov 2020:

December 2020 gaan we starten met de Tshape behandelingen. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Meer nieuws en natuurlijk foto’s volgen!

18 nov 2020:

De bootcamplessen op donderdag en zondag kunnen weer gevolgd worden. Helaas nog even geen bokstrainingen op dinsdagavond. Hopelijk kunnen we die snel weer oppakken.