EEN CREATIEVE, SPORTIEVE, MINDFULNESS MINI-VAKANTIE

Hoe kun je creatief, sportief, maar vooral ontspannen op vakantie gaan?
Heel eenvoudig, door mee te gaan naar Hongarije waar Vrolijk Atteljee en Shape It Out hun krachten bundelen en jou laten genieten van de zon, schilderen in de buitenlucht, mindfulness en ontspanning.
WIE ZIJN WIJ
Linda van Vrolijk Atteljee en Petra Oosterveen van Shape It Out zijn al ruim 20 jaar goede vriendinnen van elkaar en hebben beide dezelfde passie om hun ondernemingen te runnen. Hun kenmerk is de persoonlijke benadering, de laagdrempeligheid en hun kracht om de cliënt centraal te laten staan.
Vrolijk Atteljee verzorgd ruim 20 jaar schilderlessen en workshops in alle technieken. Belangrijkste doel is ontspannen, even nergens aan denken en vooral ook trots zijn op het eindresultaat, met of zonder hulp.
Ruim 15 jaar geleden is Shape It Out begonnen met buitentrainingen. En deze trainingen worden nog steeds gegeven, voor elk niveau, voor iedereen, door keihard te trainen of door heerlijk te ontspannen tijdens een yoga of Pilates les. De buitenlucht geeft zoveel energie! Ook tijdens de buitentrainingen geldt dat je ontspannen en trots bent over je behaalde resultaten.
Inmiddels beschikken we nu over een sportstudio waar bewegen, ontspannen en voeding samenkomen en we je begeleiden naar een gezonde leefstijl.
WAT GAAN WE DOEN
Tijdens deze creatieve, ontspannen, sportieve vakantie zal het programma bestaan uit schilderworkshops, (stilte) wandelingen, een yoga/pilates training, een actieve workout en als je er behoefte aan hebt voedingsadviezen, coaching en eventueel een ontspannen massage of Reiki behandeling (niet inclusief).
WAAR IS HET
Jullie verblijven in het dorpje Lengyel. Daar bevindt zich de boerderij met het atelier (en zwembad) en een vakantiehuis met slaapplek voor 8 personen. De omgeving bestaat uit uitgestrekte landerijen, fruitbomen en bossen.
WAT ZIJN DE KOSTEN
De kosten van dit heerlijke compleet verzorgde lang weekend zijn slechts €695,- exclusief vlucht. We vliegen van Amsterdam naar Boedapest, waar je opgehaald wordt door een transferbusje en je naar de eindbestemming Lengyel gebracht wordt.
Mocht je met de auto willen komen of wil je je vakantie elders voortzetten laat het ons even weten.
WANNEER?
woensdagochtend 3 juli t/m zondagavond 7 juli 2024
SCHRIJF JE SNEL IN!
Wil je meer informatie bel ons gerust op
Petra 06-23790319
Linda 06-15000852
Wij hebben er zin in!!

Vacustep en Vacumove kennismakings actie

maak kennis met de vacustep of vacumove. Nu 5 trainingen voor 49,95 (strippenkaart is 3 weken geldig)

Tshape

8x grote zone nu 425 euro, 10 x grote zone 495 euro

8x kleine zone nu 325 euro, 10x kleine zone 395 euro

Ultra Body Shape (EMS icm ultrasound)

8x 225 euro

4x 125 euro

Circuittraining

Individueel of op dinsdag 19:00 – 20:00 in een kleine groep

Nu 8,50 per keer

Verhuizen

ivm de verhuizing per 1 maart naar de Diepenhorstlaan 5, 3e etage, Rijswijk

hebben we extra aanbiedingen:

tm 1 maart zijn alle strippenkaarten 5 + 1 gratis en 10 + 2 gratis

Daarnaast 50% korting op alle kruidentheeën, sportartikelen en zijn alle broek 6 euro

BACK IN SHAPE IT OUT

Dit jaar hebben we twee super leuke BACK IN SHAPE Acties:

  Voedingsadvies, Wegen en meten, 4x circuittraining en 4x vacumove/step nu voor 95 euro!!!

Of:

Wij zijn op zoek naar maximaal 10 personen die met behulp van PS Food & Lifestyle willen afvallen. Volg minimaal 4 weken het PS Food & Lifestyle  programma en ontvang

2 Tshape behandelingen twv 160 euro helemaal gratis

PS Food & Lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een voedingscoach

Professionele begeleiding
Persoonlijk voedingsplan
Lekker en gezond eten
Een gezonde levensstijl

T-SHAPE
De nieuwste generatie behandelingen voor het verbeteren van de lichaamscontouren en het verstevigen van de gezichtshuid wordt geboden door de T-SHAPE. Een succesvolle behandeling uit Italie die al in meer dan 1000 beauty salons wordt toegepast.
Door de combinatie van drie verschillende technologieën kan de T-SHAPE van kleine verbeteringen in probleemzones tot grote veranderingen van de lichaamscontouren realiseren.

AANBIEDING JANUARI:

8x Tshape Grote zone nu 475,00

8x Tshape Kleine zone nu 325,00

8x BodyShape (EMS icm Ultrasound) nu 225,00

1 dag Detox/Halfvasten nu 20,00