T-Shape

Een strak lichaam en een compacte gezichtshuid

T-Shape combineert 3 krachtige technologieën die tegelijkertijd werkzaam zijn. De combinatie van Multipolaire Radiofrequentie en LLLT laser creëert een intense thermische warmte in het bindweefsel, hetgeen een grotere productie van collageen bevordert, wat leidt  tot een aanzienlijke plaatselijke vermindering van de vetvolumes en van de huidverslapping.

De vacuümzuiging veroorzaakt een onmiddellijke toename van de bloedsomloop  en de lymfe-afvoer, beide van essentieel belang voor de verbetering van de algemene gezondheid.

  • verstrakking van de huid
  • verbetering van de huid
  • vermindering van het vetweefsel
  • hermodellering van de omtrekken
  • post-liposuctie behandeling

LLLT LASER

Wanneer de laser het vetweefsel bestraalt, draagt dat  bij aan de vorming van overgangsporiën in de vetcellen en aan het versnellen van de splitsing van de triglyceriden in glycerol en vetzuren, die zo de cel kunnen verlaten. Dit zal leiden tot een volume vermindering. Deze vetten zullen vervolgens verwijderd worden via de normale metabole routes.

RADIOFREQUENTIE

T-Shape genereert een multipolair radiofrequentiesignaal dat warmte genereert wanneer het in contact komt met de weefselimpedantie.Wanneer de huid op de juiste manier wordt verwarmd, maakt deze nieuw collageen aan en ziet de huid er steviger, gladder en jonger uit.

ENDODERMISCHE MASSAGE

T_Shape beschikt over een vacuümtechnologie, geassocieerd met verschillende dynamische pulsen die de activiteit van de fibroblasten vergemakkelijkt en de vaatverwijdering bevordert en zorgt daarnaast voor zuurstofverspreiding voor een nauwkeurige verspreiding van de energie. Door het optillen, plooien en comprimeren van de huid door het vacuüm wordt de lokale bloeddoorstroming verbeterd en de lymfedrainage gestimuleerd.

Proefbehandeling

Een proefbehandeling is gratis. We behandelen 1 helft van de gewenste zone zodat je meteen het verschil kunt zien en kunt voelen hoe de behandeling voelt. Voor en na wordt een foto gemaakt.

Voor het maken van een afspraak voor een T-shape behandeling kun je bellen naar 06 23790319 of een mailtje sturen naar rijswijk@shapeitout.nl