Ultra Body Shape: Vetcel en Cellulite vermindering EN spiermassa vermeerdering

Ultra Body Shape

Met de ULTRA Body Shape pakken we specifieke probleemzones heel doeltreffend aan met ultrasound, elektrolipolyse, infrarood en elektrostimulatie. De combinatie van deze technieken blijkt een unieke en zeer effectieve methode om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken. Daarnaast zorgt de behandeling ook voor extra spierstimulatie.

Hoe ziet een ULTRA Body Shape behandeling eruit?

We beginnen de behandeling met het aanbrengen van bodywraps op jouw probleemzones. Zo kunnen wij plaatselijk, cosmetische lichaamsbehandelingen uitvoeren. De bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping. Over de bodywraps plaatsen we 8 ULTRA pads. De ultrasone geluidsgolven en de infraroodstraling dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding en bevorderen de werking van de enzymen. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling). De behandeling is toepasbaar op alle lichaamsdelen waar vet en vocht zich ophopen (uitgezonderd borsten).

De behandeling is geschikt voor grotere zones en duurt 30 minuten. De ULTRA Body Shape is in kuurvorm en bestaat uit 4 of 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Wil je een keer kennismaken met deze behandeling dan kun je ook een enkele ULTRA Body Shape behandeling boeken.

De Ultra Shape VIP behandeling is dezelfde als bovenstaande behandeling inclusief een peeling en serum om de speciale stoffen van de wraps nog beter in de huid te laten trekken.

Contra indicaties:

  • de aanwezigheid van een acute ontsteking

  • gezwellen

  • wonden

  • verhoogde gevoeligheid