Buitentrainingen zijn voor jong en oud!!

Iedereen kan sporten, jong, oud, dik, dun, valide, minder valide, ziek of gezond. Zolang het maar op jouw niveau is en je je er goed bij voelt. Je trots kunt zijn op de door jouw gehaalde resultaten.

Iedereen is anders, heeft andere prioriteiten en kwaliteiten. Een training bij Shape It Out is geschikt voor elk niveau, voor ieder persoon. Iedereen verdient en krijgt evenveel aandacht. Het belangrijkste is dat je na de training een goed gevoel hebt en blij bent dat je geweest bent.

Er zijn drie aspecten die jou waarschijnlijk over de streep weet te trekken. Bootcamp kan jou zoveel positiviteit leveren, zowel fysiek als mentaal:

  • De kracht van het samen sporten

  • Van je tenen tot je kruin. Je traint alle spieren

  • Relativeren in de natuur

Shape It Out bootcamp is een outdoor les waarin aandacht is voor inspanning, zoals conditietraining, gecombineerd met diverse spierversterkende oefeningen, maar ook ontspanning, zoals yoga en stretching.

Iedereen is van harte welkom, kom dus gerust samen. Samen sporten is nog veel leuker.
Het enige wat je mee eventueel mee kunt nemen is een flesje water, trek wel sport schoenen aan die geschikt zijn voor buitentraining en kleding die comfortabel zit.

Op dit moment zijn er de volgende trainingen:

Bootcamp:
Elke eerste Zondag van de maand  10:00 – 11:15 verzamelen bij het parkeerterrein van de puinduinen en de Haagsche Beek Kijkduin.

Bij voldoende deelnemers wordt er incidenteel op zondag een extra training gegeven in de puinduinen

Ik vind het heerlijk om in de natuur te sporten en hoe makkelijk is het dat ik altijd gewoon kan aanschuiven bij de lessen van Petra!

HANS • BOOTCAMP