VacuMove

VacuMove2020-09-09T14:29:23+00:00

Bewegen in Vacuum

Het bewegen in vacuüm bevordert gericht:

  • de vetverbranding op buik, benen en billen;
  • het terugdringen van cellulite;
  • de omvang van uw probleemzones (minder cm’s);
  • het huidbeeld (strakkere/gladdere huid);
  • de doorbloeding;
  • de afvoer van afvalstoffen;
  • de spieren (worden sterker).


De vacuümmethode van de Vacumove is uitvoerig en wetenschappelijk getest door artsen en bewegingsleerspecialisten. Daarbij is eenduidig bewezen dat vrouwen met de Vacumove training driemaal zoveel omvang verliezen aan buik, billen en bovenbenen dan bij een normale vetverbrandingstraining. Bovendien bleek dat de methode niet alleen snel tot succes voert, maar dat het resultaat ook een langdurige werking heeft.

De werking

Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranden. Vrouwen hebben vaak een slechtere doorbloeding in het onderlichaam dan in het bovenlichaam. Dat is de reden waarom vrouwen probleemzones hebben. Vrouwen hebben meer vetophoping op de buik,billen en benen omdat de doorbloeding daar minder goed is. Dat is ook de reden waarom vrouwen als eerst op het gezicht, armen en borsten afvallen. Juist waar u niet wilt afvallen. Bij een normale sportinspanning trekt het bloed juist weg uit de buitenste huidlaag. Bloed stroomt naar de spieren toe, want die hebben zuurstof nodig. Door de vacuüm in de Vacumove trekt het bloed juist naar de buitenste huidlaag. Er is dus een hogere doorbloeding daar waar u wil vet verbranden.  De doorbloeding in uw buitenste huidlaag zorgt ook voor de afbraak van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en de plaatselijke vetverbranding maakt de cellulitehuid gladder en strakker. De doorbloeding heeft ook een gunstig effect op rusteloze benen. Al gedurende de training in de Vacumove verliest u vet bij de billen en de dijen. De verhoogde stofwisseling continueert een positieve werking tot 8 uur na de training.

Tijdens de training adviseren wij om een korte (sport)broek en shirt of hemdje te dragen en een flesje water en een handdoek mee te nemen.