Nú is het moment: Go for it!

Afslanken doen we samen!

Ik ben Petra Oosterveen, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS. food & lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslank doel. Wil je erachter komen of PS. food & lifestyle iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen met jou bekijk ik graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

De top 3 dingen die deelnemers het fijnste vinden aan hetPS. food & lifestyle programma:

  1. Het grote aanbod aan produkten zoals muesli, crackers, wraps etc. dat maakt gezond eten supermakkelijk. Ik hel je graag om volop te varieren met heerlijke maaltijden.
  2. Zes eetmomenten per dag of in combinatie met Intermittent Fasting (IF)
  3. Mijn persoonlijke hulp en begeleiding

Rijswijk@shapeitout.nl of bel 06 23790319

Wat is PS. food & lifestyle program?

PS. food & lifestyle program is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een erkend voedingscoach. PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

Dat is een van de redenen waarom ik bij Shape It Out hiervoor heb gekozen. Ik sprak regelmatig met klanten over voeding en afvallen en vaak merkte ik dat mensen onregelmatig en te weinig eten. Van teveel eten kom je aan, maar ook bij te weinig eten gaat je lichaam in de reservestand staan. Daarnaast is het voor veel mensen moeilijk om op gewicht te blijven en niet te gaan jojo-en. Bij PS Food & lifestyle heb je 5-7 eetmomenten op een dag, koolhydraatarm en extra eiwitten, waardoor je spiermassa intact blijft en je lichaam in de vetverbranding gaat. En van al die eiwitten krijg je ook nog een mooie huid! Na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog een jaar lang maandelijks op bezoek komen, en gaan we ervoor zorgen dat je dat gewicht minimaal een jaar vasthoudt.

PS. food & lifestyle program

Een gezond eetpatroon

Wij zijn er van overtuigd dat een verantwoord voedingspatroon één van de belangrijkste voorwaarden voor een gezonde levensstijl is.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je soms door de bomen het bos even niet meer ziet, leggen we je graag uit hoe een gezond eetpatroon er uit ziet. Waarbij je niet minder hoeft te eten, maar ánders gaat eten: minder koolhydraten en meer eiwitten. Een gezond en normaal eetpatroon, met ongeveer zes eetmomenten op een dag. Je gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en brood), aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Om zo de basis te leggen voor een gezond eetpatroon, voor altijd.

Jouw persoonlijke coach

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je gemotiveerd worden?

Bij PS. food & lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig. Die je bij de hand neemt, die je uitleg geeft en kennis bij brengt, die je wekelijks motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt.

Jouw PS. food & lifestyle coach geeft je daarnaast nog een jaar lang nabegeleiding, zodat jij ook stap voor stap leert om in balans te blijven.

Samen met je coach naar een blijvend resultaat. Samen gaan we aan de slag!

De voordelen van PS. food & lifestyle

  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Een persoonlijk voedingsplan
  • Lekkere producten en makkelijke recepten
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel

EN……..

Wij geven je graag een extraatje. Als je 4 weken het complete PS Food & Lifestyle programma hebt gevolgd krijg je van ons 2 behandelingen (twv 120 of 160 euro) voor de Tshape voor een zone die jij graag wilt.

Meer informatie over de  T-Shape

Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is voor iedereen aan te raden omdat het bijdraagt aan je conditie en gezondheid. Lichaamsbeweging is in elke vorm welkom. Vandaar dat je bij Shape It Out ook terecht kunt voor advies op het gebied van beweging, persoonlijk of in groepsverband.
Kies een vorm van beweging die bij jou past en voor jou ook vol te houden is. Bouw het langzaam op en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al harstikke goed bezig.

Drie dagen pakketje

Wil je een keer proberen of het iets voor je iets?

Voor 29,95 heb je al een volledig pakket voor 3 dagen inclusief menu en recepten!

 

Succesverhaal:

Succesverhaal Mariska 50 jaar uit Naaldwijk

Begin juni was ik het echt helemaal zat. Ik zat totaal niet lekker meer in mijn vel. Ik word dit jaar 50 en zit midden in de overgang. Alles wat ik at kwam voor mijn gevoel er gelijk aan.

Mijn nicht had een paar maanden ervoor haar doel bereikt met PS Food & lifestyle. Alleen lukte het mij niet, dus ging ik ook op zoek naar een coach in de buurt die mij zou helpen. Zo ben ik bij Petra terecht gekomen. Ze nam uitgebreid de tijd voor me en legde uit hoe het hele Programma werkt.

Ik ben gestart op 10 juni. De eerste week merkte ik al verschil. Ik wist niet wat me overkwam. Dus je begrijpt, ik ben razend enthousiast. Nu zijn we een aantal maanden verder en heb ik mijn doel bereikt. Ik krijg zoveel complimenten.

Ik vind het ook helemaal niet lastig om vol te houden. Je mag zes keer op een dag eten en dat is genoeg. Omdat het zo goed vol te houden is, heb ik mijn doel zelfs naar beneden bij gesteld. Ik ben er bijna! 3 December word ik 50 jaar, ik hoop dat ik dan kan zeggen: ‘Ik heb mijn doel bereikt!’. Dat zou echt een mooi cadeau zijn aan mezelf!

Maar eerlijk is eerlijk, ik ben super blij met mijn coach Petra. Zij helpt je echt en geeft super goede tips en adviezen.

Ik voel me zoveel beter!