PowerSlim

PowerSlim2021-07-09T09:32:45+00:00

Nú is het moment: Go for it!

Afslanken doen we samen!

Ik ben Petra Oosterveen, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslank doel. Wil je erachter komen of PowerSlim iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

De top 3 dingen die deelnemers het fijnste vinden aan het powerSlim programma:

  1. Het grote aanbod aan produkten zoals muesli, crackers, wraps etc. dat maakt gezond eten supermakkelijk. Ik hel je graag om volop te varieren met heerlijke maaltijden.
  2. Zes eetmomenten per dag
  3. Mijn persoonlijke hulp en begeleiding

Rijswijk@shapeitout.nl of bel 06 23790319

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Dat is een van de redenen waarom ik bij Shape  It Out heb gekozen voor PowerSlim. Ik sprak regelmatig met klanten over voeding en afvallen en vaak merkte ik dat mensen onregelmatig en te weinig eten. Van teveel eten kom je aan, maar ook bij te weinig eten gaat je lichaam in de reservestand staan. Daarnaast is het voor veel mensen moeilijk om op gewicht te blijven en niet te gaan jojo-en. Bij PowerSlim heb je 5-7 eetmomenten op een dag, koolhydraatarm en extra eiwitten, waardoor je spiermassa intact blijft en je lichaam in de vetverbranding gaat. En van al die eiwitten krijg je ook nog een mooie huid! Na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog een jaar lang maandelijks op bezoek komen, en gaan we ervoor zorgen dat je dat gewicht minimaal een jaar vasthoudt.

POWERSLIM:

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit.

De diëtisten Van PowerSlim kennen dit probleem maar al te goed. Met hun jarenlange kennis en ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Dit onder persoonlijke begeleiding van PowerSlim voedingscoaches. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat wij je bieden. Met onze tien jaar ervaring weten we hoe belangrijk een gebalanceerd en verantwoord eetpatroon is om jouw lijf in een mooi evenwicht te brengen.

Iedere week heb je een consult bij je Shape It Out PowerSlim coach waarmee je simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim programma doorloopt. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Wij als coach laten je na jouw programma natuurlijk niet zomaar los. We blijven je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Om jou ook na dat jaar extra handvatten te bieden is PowerSlim Balance ontwikkeld. De producten van PowerSlim Balance vormen een vervolg op het PowerSlim programma, maar zijn ook ontwikkeld voor iedereen die een bewust voedingspatroon met goede eetgewoontes wil aannemen.

Door PowerSlim kijk jij weer vol trots in de spiegel. Niet voor een paar weken, maar voor heel je leven. Nú is het moment: Go for it!

Voordelen

  • Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Lekkere producten
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is voor iedereen aan te raden omdat het bijdraagt aan je conditie en gezondheid. Lichaamsbeweging is in elke vorm welkom. Vandaar dat je bij Shape It Out ook terecht kunt voor advies op het gebied van bewegeing, persoonlijk of in groepsverband.
Kies een vorm van beweging die bij jou past en voor jou ook vol te houden is. Bouw het langzaam op en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al harstikke goed bezig.

PowerSlim producten

De diëtisten van PowerSlim hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment producten samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.
Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack.
Kortom, volop variatie!

Koolhydraatarme recepten

Onze diëtisten hebben met zorg een aantal heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten voor je samengesteld. De recepten zijn ingedeeld per fase. Je mag geen fase vooruit, maar je mag wel altijd een recept kiezen uit een voorgaande fase. Je keuze aan koolhydraatarme recepten wordt dus steeds groter.

Succesverhaal Mariska 50 jaar uit Naaldwijk

December 2019

Begin juni was ik het echt helemaal zat. Ik zat totaal niet lekker meer in mijn vel. Ik word dit jaar 50 en zit midden in de overgang. Alles wat ik at kwam voor mijn gevoel er gelijk aan.

Mijn nicht had een paar maanden ervoor haar doel bereikt met PowerSlim. Alleen lukte het mij niet, dus ging ik ook op zoek naar een coach in de buurt die mij zou helpen. Zo ben ik bij Petra terecht gekomen. Ze nam uitgebreid de tijd voor me en legde uit hoe het PowerSlim Programma werkt.

Ik ben gestart op 10 juni. De eerste week merkte ik al verschil. Ik wist niet wat me overkwam. Dus je begrijpt, ik ben razend enthousiast. Nu zijn we een aantal maanden verder en heb ik mijn doel bereikt. Ik krijg zoveel complimenten.

Ik vind het ook helemaal niet lastig om vol te houden. Je mag zes keer op een dag eten en dat is genoeg. Omdat het zo goed vol te houden is, heb ik mijn doel zelfs naar beneden bij gesteld. Ik ben er bijna! 3 December word ik 50 jaar, ik hoop dat ik dan kan zeggen: ‘Ik heb mijn doel bereikt!’. Dat zou echt een mooi cadeau zijn aan mezelf!

Maar eerlijk is eerlijk, ik ben super blij met mijn coach Petra. Zij helpt je echt en geeft super goede tips en adviezen.

Ik voel me zoveel beter!